Fargerike festligheter

Fargerike aktiviteter kan friske opp hverdagen. Alle trenger litt farge og glede i hverdagen, og det finnes mange muligheter. Man kan delta i store feiringer, eller lage sin egen fargerike fest hjemme. Her er noen forslag til fargerike aktiviteter:

  • venice_Karneval. I Norge feires karneval i forbindelse med fastelavn, men man trenger ikke å begrense festen til én dag. Lag dine egne karnevalsdrakter, og forberedt det i god tid før feiringen. Lag drakter til barna, og lag ditt eget karneval dersom det blir for lenge å vente til neste karneval. Hvis du har barn, kan du lage et barnekarneval der barna inviterer alle de kjenner. Pynt med girlandere og andre fargerike ting.
  • Halloween. Halloween er ikke like stort i Norge som i USA, men mange liker å feire denne dagen. I stedet for å dra til en Halloween-fest, kan man lage sin egen fest. Da får man det slik man vil, og man kan invitere dem man helst vil feire kvelden sammen med. Man kan også lage egne Halloween-fester for barna, i stedet for at de går rundt og tigger godteri. Hvis man arrangerer festen selv, kan man servere litt sunnere snacks. Både frukt og grønnsaker kan bli til skumle og morsomme Halloween-retter.
  • Fødselsdag. Hvorfor ikke gjøre årets fødselsdag til noe spesielt? Hva med et karneval, eller bare masse fargerik pynt i rommet. Kaker og cupcakes kan selvsagt også dekoreres på fargerike og morsomme måter, slik at alt blir personlig og unikt. Både barn og voksne setter pris på en fargerik fødselsdag. Sørg også for morsomme aktiviteter som alle kan være med på.
  • Den populære spilleautomaten Starburst. Det trenger ikke engang å være en festlig begivenhet for at man skal komme i feststemning. Spilleautomater er fargerike og morsomme, og man velger selv om man vil spille med ekte penger eller bare bruke lekepenger. Starburst er en av de mest populære automatene blant norske spillere.
  • målaFargelegging. Trenden med fargelegging for voksne har tatt helt av. Her kan man leke med farger som man selv vil. Kjøp en storpakke med tusjer eller fargeblyanter. Jo flere farger du har å velge blant, desto morsommere blir det. Fargeleggingsbøker for voksne finnes i mange temaer, og dersom du vil ha enda flere bøker å velge blant, kan du bestille noen på nettet.
  • Scrapbooking. Scrapbooking  gir deg muligheten til å leke med farger og mønstre. Lag dine egne, personlige album. Inviter venner som også driver med scrapbooking, og lag en fargerik kake du kan servere.
  • Hagefest. Lag en skikkelig hagefest. Server fargerik man, pynt med fargerike lykter eller lysslynger i hagen, og inviter familie, venner og naboer. Pynt med blomster eller girlandere, og arranger gjerne noen morsomme aktiviteter. En ”hagefest” kan også arrangeres midt på vinteren, ved å lage en kunstig hage innendørs, med trær og blomster av papp.

Med litt mer farge i hverdagen, kan man smile og le litt mer, og det gjør godt. En fargerik feiring gjør godt hele året, og kan muntre opp de fleste.